Gode Ideer For Å Øke Søkemotoroptimaliseringen

Vi ønsker alle at en vellykket webvirksomhet bare var noen få klikk unna, men å bygge et vellykket nettsted eller blogg er noe som tar mye mer enn bare noen få klikk. Du må skrive og markedsføre og dele og dele og gjøre et bredt utvalg av ting du aldri har hørt om. For å sette det i et bedre perspektiv, sjekk ut SEO-tipsene i denne artikkelen.

Hvis du vil finne et bestemt uttrykk og du bruker en søkemotor, plasserer du anførselstegn rundt uttrykket for å få tilbake resultatene med de eksakte ordene. «Appelsinjuice beholdere» vil bringe tilbake bare resultater med disse tre ordene i den rekkefølgen, mens bare søker etter appelsinjuice beholdere (uten anførselstegn), vil bringe tilbake resultater med mindre nøyaktighet.

Det er ingen mening i å optimalisere nettstedet ditt for «hettegensere» hvis målmarkedet kaller dem «hettegensere». Du må ganske enkelt vite hvilke ord folk faktisk bruker, ikke hva du tror de bruker. Et uvurderlig verktøy i din søken er Google Insights, som vil vise deg, i utrolig detalj, mønstre av Google-søk, enten globalt eller etter land, som strekker seg tilbake til 2004. Få et solid grep om ordene folk faktisk bruker for å finne det de leter etter, og du kan ha tillit til søkeordene du velger for SEO.

Hvis du ikke er på et av de sosiale mediesidene ennå, kan du bli med og begynne å jobbe med tilstedeværelsen din der. Mange av de populære søkemotorene innlemmer nå sosiale medier i søkeresultatene. Et nettsted som noens venner liker, kommer til å begynne å hoppe høyere i rangeringen, så sørg for at du er et av disse nettstedene.

For å unngå at nettstedet ditt blir ignorert av søkemotorer, bør du avstå fra å fylle for mange nøkkelord på websidene dine. Mange avanserte søkemotorer ignorerer områder som er fullpakket med nøkkelord. Nøkkelord er avgjørende hvis du bruker dem riktig, men de kan også skade deg hvis du overdriver dem.

For å øke nettstedets søkemotortrafikk, må du sørge for å legge til nytt innhold regelmessig. Oppdatering av siden betyr at søkemotorer gjennomsøker den oftere, og at området får en høyere siderangering. Nytt innhold betyr også nye nøkkelord, noe som vil gi brukerne flere måter å oppdage nettstedet ditt på.

Når du beskriver bedriften din eller produktene eller tjenestene på nettstedet ditt, bør du huske på søkemotoroptimaliseringen. Din første prioritet bør imidlertid være potensielle kunder, ikke søkemotorene de kan bruke. Plasser søkeord strategisk i beskrivelsene dine, men ikke gå over bord. Teksten skal flyte jevnt og være brukervennlig og lett å lese. Det er mange måter å hjelpe kjøpere med å finne nettstedet ditt, men å gjenta det samme søkeordfraset ti ganger i ett avsnitt er ikke den optimale måten å gjøre det på.

Visste du ærlig talt halvparten av det du nettopp leste her? Det er litt vanskelig å nøyaktig kvantifisere de mange SEO-tipsene der ute, så du må lese mange artikler i tillegg til denne hvis du vil ha et flott nettsted. Men dette er et flott poeng å komme i gang med å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorene.